Bemutatkozás


Ahol a cél, hogy
- a Lélek úgy tükröződjön  a személyiségen, hogy a legbensőbb Önvalónk energetikája nyilvánuljon meg általa
- együttműködve, öntudatra ébredve dolgozzunk egy új értékrendszeren alapuló társadalmon
- a tudatosságfejlesztés alapvető szükséglet legyen
- gyakorlati tudást elősegítő technikákat, módszereket sajátítsunk el
- egyéni szinten, lelki és testi egészségben éljünk, felnőttként felelősséget vállalva önmagunkért,    családunkért
- a személyiségben, a pszichében található sebeket, akadályozó hitrendszereket megtanuljuk önállóan is  kezelni
Magamról:Önismeret fejlesztő tréner, Családállító, Asztrológus
Párkapcsolati coach

Tóthné Bocsi Szilvia vagyok. 1971.06.18-án születtem Budapesten.
Házasságban élek férjemmel, már több mint 26 éve. Két gyönyörű felnőtt leányunk van.  Felnőttként mindig is emberekkel, és Ikrek-jegyűhöz híven, az információk begyűjtésével és továbbadásával foglalkoztam.
 Igazi hivatásomnak az önismereti segítést tartom. Körülbelül húsz éves korom óta járok különböző tradicionális és  alternatív tréningekre és képzésekre, ahol igyekszem minél jobban megismerni önmagam és felkészíteni magam arra, hogy másoknak is tudjak segíteni, ha elakadtak az élet útvesztőjében. Ehhez nagyrészt saját utam tapasztalatait, és nagyra becsült tanáraim tapasztalatait, tanításait használom fel.Úgy gondolom, hogy nem kell minden problémakezeléshez akadémikus pszichológiát és terápiát alkalmazni, mert az alternatív módszerek is sok mindenben tudnak már segíteni.De nagyon fontosnak tartom egy segítőnek a megfelelő emberismeretet,szakismeretet, és hogy amit képvisel az egy integrált tudás(tudomány+spiritualitás) legyen. Ezért én folyamatos önismeretbe és továbbképzésekre járok.
Személyes hitvallásom, hogy az Élet egy tanulópálya, ahol tapasztalatok által fejlődhetünk. Vannak itt már sok mindent megtapasztalt Lelkek, és vannak olyanok is, akik még csak "óvodába "járnak. Minőség-szintbeli különbség nincs, csak tapasztalat-mennyiségbeli különbség! Hiszem, hogy nincsenek „véletlenek”, hogy a Sors nem ellenünk van, hogy nem történhet velünk olyan, ami nem feltétlenül szükséges a tanulási feladatunkhoz. Mindannyian hatással vagyunk egymásra, ezért felelősséggel tartozunk saját viselkedésünkért. Ezért nagyon fontosnak tartom, hogy tisztában legyünk saját és mások kompetenciájával,határával.
Ha tudom, hogy milyen erőforrásaim, milyen hiányosságaim vannak, és mi a vállalt feladatom erre az életre, akkor meg fogom érteni, hogy mi miért történik velem, és min kell még dolgoznom.
Nem gondolom, hogy mindenre megtalálhatjuk a minket kielégítő választ itt a Földön. Hiszen az Univerzum, a Mindenség gondoskodott róla, hogy csak a számunkra lényeges dolgokról kerüljön le a fátyol. Ezért kénytelenek vagyunk azzal foglalkozni, amiért itt vagyunk. Ez pedig nem más, mint Önmagunk.  Végső soron csak magunkért vállalhatunk felelősséget. De azt is vallom, hogy mivel hatással vagyunk egymásra, nem lényegtelen, hogyan viselkedünk, mit gondolunk magunkról és a világról. Hiszen a kvantum-fizika terjedése óta tudjuk, hogy a legkisebb energiaegységnek is köze van mindenhez!
Időnként meg kell állnunk, és tükörbe kell néznünk!
Ebben tudok én segíteni, hogy együtt megfejtsük mit látsz a tükörben!

2007 óta tartok tréningeket, és egyéni tanácsadást a Lélektükör Önismereti Műhelyben. Előtte is vezettem csoportokat, ahol a vallás, spiritualitás kérdéseit próbáltuk megfejteni, és a tanokat igyekeztünk saját életünkben kipróbálni. Nagyon sok jó emberrel akkor ismerkedtem meg, akik azóta is jó barátaim!
Rendszeresen járunk szakrális túrákra Magyarországon belül, és más országok érdekes helyeire, ahol a gyakorlatban is igyekszünk alkalmazni lelki munkánkat.
 Tartottam már az ELTE sporttagozatosoknak is önismereti előadást fiataloknak, ahol igen elgondolkodtató megtapasztalás volt, hogy mekkora igényük van a fiataloknak arra, hogy személyesen szólítsák meg őket, mint Embert! , és hogy mennyire szeretnének ezzel a témával többet foglalkozni!...
Társultam már hosszabb, rövidebb időre kollégákkal, mert hiszem, hogy együtt színesebb, érdekesebb tréningeket lehet tartani.

"Nem emberi lények vagyunk, akik spirituális élményeken megyünk keresztül, hanem spirituális lények, akik az emberi létezés élményén haladnak át." 

Tanulmányaim:
- 1993          Agykontroll
- 1994-1995 Személyiségfejlesztő kurzus
- 1995          Természetgyógyászat: Reflexológia, Energetika
- 2003-2007 Asztrológia képzés ( Takács Tibor)
- 2005-2006 Tranzakcióanalízis, kommunikációs ismeretek,NLP (Kelemen Móni)
- 2005-2006 Pszichológia fejlődéslélektan, önismeret (Kelemen Móni)
- 2006-2007 Kineziológia alapjai (Kelemen Móni)
- 2006-2009 Humanisztikus asztrológia
- 2008-2009 Hellingeri Családfelállító képzés (Peter Orban)
- 2009-2010 Pszichológiai asszisztens képző (Best Work)
- 2010           Jobbagyféltekés rajz tanfolyam
- 2010           Hipnoterápiás asszisztens képző
- 2010           Bert Hellinger szeminárium
- 2011-2012 Hipno-coach képzés (Nagy Lajos-IHA)
- 2012          Rendszeralapú egyéni munka szakmai szeminárium (Nirupa Susanne)
- 2012-2013 Kvantum pszichológia és életvezetési tanácsadó képzés (Humandok)
- 2014          Életútelemző terapeuta képzés-tarot (GHV)
- 2015-2017 Life Sutra- védikus alkimista iskola (Egedi Kovács Melinda)
- 2016          Párkapcsolati coach- házassági tanácsadó- "face to face" tréner
- 2019          Integrál és Transzperszonális filozófia és pszichológia (Dr.Daubner Béla)


Hírlevél feliratkozás Mostantól információkat fogsz kapni  az aktuális programokról, tréningekről, és érdekes cikkeket olvashatsz önismeret és párkapcsolati témában. 
Feliratkozás után nézd meg a köszöntő emailt!
http://www.lelektukormuhely.hu/p/adatkezelesinyilatkozat-tajekoztato.html
Név*
Email*
Adatkezelő nyilatkozat elfogadása*
Hírlevél küldése*