Konzultációk/Árak
   Csoportos és egyéni tréningek, tanácsadások


   Kedves konzultációra Jelentkező!

Amennyiben szeretnél jönni hozzám személyes asztrológiai elemzésre, vagy coachingra, az alábbi adatlapot töltsd le, töltsd ki és küldd el e-mailben, a lelektukorszilvi@gmail.com címre!

Letölthető ADATLAP

Árak:


  • Első konzultáció, ahol megismerkedünk, felmérjük a problémát, a lehetséges módszereket: 60 perc/5000.-ft.

  •  Kvantum pszichológiai életvezetési tanácsadás/Coaching  10000.-Ft/1 óra

  •  Párkapcsolati coaching, házassági tanácsadás 12000.-Ft./pár/1 óra

  • Személyes, önismereti asztrológiai elemzés :
           - egyéni 15000.-Ft. + alap elemzés nyomtatva 
           -  

  •  Csoportos családállítás:  - saját téma 13000.-

                                                     - segítő, képviselő 5000.-


  •  Egyéni állítás (Családállítás módszerének változata + NLP gyakorlatok, ahol a kliens él át minden  szereplőt és fogalmat. Belső konfliktusok, belső személyek kivetítése.): kb.1.5-2 óra  13000.-Ft

  • Csoportos tréningek

  
·       Miben tud segíteni a Lélektükör Önismereti Műhely?

- Lélektükör Tanácsadás / Coaching

A coaching egy személyre szabott "tanácsadási" módszer, amelynek a lényege, hogy nem ad tanácsot, hanem a saját erőforrásaidra támaszkodva támogat Téged a fejlődésben. Fejlesztő, nevelő, edző jellegű tevékenység, ahol Téged, az ügyfelet egy meghatározott cél elérésében segíti.
A coach szó szerinti fordításban edzőt jelent. Kommunikációra épülő problémamegoldó módszer, egy személyre szabott fejlesztő folyamat, ha elakadtál, ha változtatnál, ha továbblépnél. Egyfajta segítő, támogató tevékenység, egy beszélgetés sorozat köztem és közted.
 A coaching arra koncentrál, hogy világossá váljon hol tart most az ügyfél, és mit akar tenni annak érdekében, hogy eljusson oda, ahová el szeretne érni.

        JELEN ÁLLAPOT                          CÉL ELÉRÉSE
                                   
                                      ÚT

A life coaching abban segíti ügyfelét, hogy megtervezze a jövőjét, nem pedig abban hogy túllendüljön a múltján. Amennyiben a múlt traumás elemeket is tartalmaz, azt egyéb (pl. Belsőgyermek tréning, Tranzakció- Sorskönyvanalízis, Családállítás) módszerekkel ötvözzük. Vagyis az Út felépítésén dolgozunk, a Cél érdekében.
Coachingban feltételezhető:
Ügyfél:    - szakértője saját életének, helyzetének, erősségeinek (Ehhez megfelelő önismeret  szükséges!)
             - önrendelkező (Autonómiáját már kivívta, tehát nem függ senkitől, semmitől!)
              Minden téma, az ügyfél világában kell, hogy értelmet nyerjen!
Coach: - tartja a beszélgetés keretét
             - figyel
            - önálló cselekvést ösztönöz
            - nem ad konkrét tanácsot, csak rávezet
             Az ügyféllel együtt alakítja úgy a folyamatot, hogy az minél hasznosabb legyen az ügyfél számára.
- Asztrológia elemzés
Egyéni radix horoszkópodból megtudhatod a csak rád jellemző energiákat, erőforrásaidat, feladataidat.


Családállítás
A módszer lehetőséget ad arra, hogy megismerjük történetünk hátterét, és feloldjuk az azokból származó kényszeres kötéseket.
„ A gyerekek csak ritkán mernek teljesebb és boldogabb életet élni, mint szüleik. Tudat alatt hűek egy többnyire kimondatlan, rejtetten működő családi hagyományhoz. Megismételnek bizonyos mintákat, és hasonló sorsot élnek meg, mint szüleik. Ez a súlyos örökség akkor is érvényesül, ha a család külsőleg szétszakadt, vagy felnőtt személyiségként valaki tudni sem akar szüleiről. Szükséges, hogy meglássuk saját történetünket és szembenézzünk vele. Aki ezt nem teszi meg, minden megoldatlan problémát magával cipel, és kapcsolataiban gyakran hasonló konfliktusokba ütközik.
Úgy tűnik, mára szárnyaik nőttek az embereknek. Olyan, mintha nem is léteznének már akadályok, amelyeket a tudomány és a technika ne tudna legyőzni. Ugyanakkor.. egyre nő a félelem, bizonytalanság az emberekben. Szárnyaik vannak, de hiányoznak a gyökerek.
 A család az az alap, melyben gyökeredzünk. Amíg ezeket a gyökereket nem ismerjük (fel, el), szárnyaink gyengék maradnak. A családállítás az egyik lehetséges módja, hogy felfedezzük ezeket a gyökereket, és megszabadítsuk őket mindattól, ami árt nekik és gyengíti őket. Akkor a gyökerekből a szárnyakba áradhat az erő.”Bertold Ulsamer


Csoportos tréningek

Önismereti, személyiségfejlesztő csoportok, melyben fejlődhet
·         önismereti szinted,
·         társas készségeid,
·         kapcsolataid,
·         intimitásod,
·         önbizalom és önbecsülés szinted,
·         kreativitásod
·         kommunikációdNagyon fontos! 
Időnként nagyon komoly, mély, akár traumatizált egyéni élmények is a felszínre kerülhetnek , aminek fontos a további feldolgozása. Akkor jelentkezz, ha készen vagy akár ezeknek a szembenézésére is! Önmagadért képes vagy felelősséget vállalni, és vállalod, hogy erről beszámolsz, mert ha az én kompetenciám hatókörén kívül esik a feldolgozás, akkor érdemes tovább menned más szakemberhez, segítőhöz. Ezek az önismereti csoportok, és egyéni beszélgetések nem helyettesítik a pszichoterápiát! Továbbá fontos, ha máshova is jársz önismeretbe, terápiába, gyógyításra, azt feltétlenül közöld, mert összekuszálódhatnak a szálak, és beláthatatlan következménnyel járhat, ha egyszerre több folyamat van beindítva. Ugyanazon folyamatot lehet több segítőnek kezelni, de csak együttműködve érdemes.  Ezért a háttérben vannak szakemberek, akikhez fordulhatunk, illetve én is rendszeres szupervízióba járok az aktuális ügyekkel, hogy empatikus, de objektív tudjak maradni.
Tehát vedd komolyan az önismereti munkát, és tudd, hogy magadért teszed, mert csak így lehetsz autonóm, felnőtt, boldog ember!

Pszichiátriai betegségben szenvedők, 
aktív pszichoterápiában való részvevők, 
tudatmódosító szereket rendszeresen használók, 
nem tudnak nálam a tréningeken részt venni!