2021. január 6., szerda

Légy Önmagad Tudatos Gyógyítója!

 

 

Légy Önmagad Tudatos Gyógyítója!Engedjétek meg, hogy megosszam veletek legújabb felfedezésem, egy csodálatos író/ gyógyító műveiről, aki rengeteg  „betegség”-ről lerántja a leplet, új nézőpontból tekint rájuk, és  ésszerű megoldást kínál számunkra! Többféle betegségről is ír (Gyógyító médium-könyv), de én a pajzsmirigy problémával kapcsolatban találtam rá.

·         Hogyan találtam rá a megoldásra?


Jómagam, már több éve a „pajzsmirigy alulműködés szindrómában” kínlódom, mióta megkaptam a tünetekre a címkét.  Az orvosok, és privát endokrinológusok, sem tudtak a tünetekkel mit kezdeni, ahogy más társamnál sem. ( Magyarországon, minden 3. nő, pajzsmirigy problémákkal küzd!! Még akkor is, ha ezt nem is tudja magáról, mert nincs hivatalosan diagnosztizálva!) Csak a hormongyógyszer emelését javasolták. De, a tünetek maradtak: krónikus fájdalom, testi kellemetlenségek..( „egyszer csak, mindezeknek a tetejébe, elkezded rosszul érezni magad. Csökkenni kezd az energiád, nehezebben húzod fel a farmeredet, ok nélkül zakatolni kezd a szíved, a hajad csomókban hullik a zuhany alatt, ráz a hideg és hőhullámaid vannak, az izmaid fájnak, és már nem tudsz úgy koncentrálni, vagy nem jól működik az emlékezeted..”) Sőt, a menopauzámnak köszönhetően, még fokozódtak is az egyre nehezebben viselhető tünetek. Kezdett az egész egyre reménytelenebb lenni…
 És akkor, rátaláltam erre a könyvre! Egy teljesen új perspektívából közelítette meg a témát. Leleplezte az orvosi „diagnózisok” mögött rejlő igazságot! Ami az EBV (Epstein–Barr-vírus) !!! ami más betegségek gyökere is.

Megoldásokat, megértést, recepteket, gyógyulási lehetőséget kínál a könyv, és írója!

„ A tüneteid és a betegséged nem a te hibád. Érted? Elmondom újra, mert nagyon erős az ezzel ellentétes kondicionálás: a tüneteid és a betegséged nem a te hibád. Nem te hoztad létre a betegségedet. Nem te vonzottad be vagy jelenítetted meg! Nem te hoztad magadra a tüneteidet azzal, hogy rossz gondolatokat dédelgettél, vagy túlságosan a félelemre koncentráltál. Nem hibás a családod vérvonala. Nem tartod vissza tudat alatt a gyógyulásodat azért, mert titokban a betegeknek kijáró figyelemre pályázol. A szenvedésed nem Isten vagy az univerzum büntetése, és nem a rád visszaszálló karma valamiért, amit ebben vagy egy korábbi életedben tettél.” Anthony William

Részlet az Egészséges pajzsmirigy könyvből:

·         Vírus fertőzésének stádiumai

EBV stádiumok:

1.       1. stádium: „A bébikorszak”. Tünetek, amit érezhetsz:
fásultságot, nagyon enyhe kimerültséget, és egy kissé fogékonyabb lehettél a megfázásra, influenzára, torok-és fülfájásra

2.      2- stádium: „A háború kora”. Tünetek, amit érezhetsz:
mononukleózissal indul, kaparó torok, láz, fejfájás és kiütés. Eljut a vírus a májba ebben a szunnyadó szakaszban. (hízás megindulása, normálisnál fáradtabb és nyugtalanabb voltál, amit esetleg némi motivációhiány és ködös gondolkodás kísért. 2-es típusú cukorbetegség, magas koleszterinszint, érzékenység kialakulása olyan élelmiszerekkel szemben, amelyek azelőtt nem okoztak gondot, és alacsony sósavszint a gyomorban. Ez utóbbit érzékeljük puffadás, székrekedés, emésztési nehézségek és a bélutak toxikusságának formájában. Ezt gyakran az áteresztő bél szindrómának tudják be, A lépbe (a test egy másik szűrőberendezése) jutva az EBV idővel gyulladást okoz. Ennek eredménye a lép megnagyobbodása (splenomegália) és a lép egyéb olyan rendellenességei, melyeket puffadásként és a bal oldali bordakosarad alatti terület érzékenységeként élsz meg. Ha bejut a női szaporítószervekbe, fibrózishoz, policisztás ovárium szindrómához (PCOS) és a terhesség alatti komplikációkhoz vezethet. A férfiaknál az EBV egyik gyakori célszerve a prosztata.  )

3.        3-stádium: „A pajzsmirigy állomás.” Tünetek, amit érezhetsz:
a mono egy újabb, enyhe kitörése. Pedig mindeközben a vírus igenis újra nagyon aktív, és teletölti a májat méreganyagokkal, amelyek a nyirokrendszerbe és a véráramba kerülve megzavarják a pajzsmirigyet védelmező limfocitákat. a máj elnehezülése, stagnálása vagy elzsírosodása, terméketlenség, szívdobogás, emésztőrendszeri zavarok. Pajzsmirigygyulladás. Erre reagálva termel az immunrendszer antitesteket azért, hogy elkapják az EBV-sejteket – ezekről az antitestekről állítják tévesen az orvosok, hogy az ember saját immunrendszere termeli őket a pajzsmirigy elpusztítására. pl. Hashimoto-betegség vagy Graves–Basedow-kór. kimerültség, ködös gondolkodás, heves szívdobogás, puffadás, zavarodottság, hőhullámok, szorongás, alvászavarok, fájdalmak, krónikus torokkaparás, hőemelkedés, bizsergés és zsibbadás, hajhullás, törékeny köröm, száraz bőr és szédülés.

4.        4.stádium: „A rejtélyes betegség kora”- amiknek lehet oka az EBV is

Miközben a vírus elkezd neurológiai szinten támadni, általában tovább folytatja a pajzsmirigy károsítását és még a kettes stádiumban megszállt szervek terhelését is. kimerültség, zavarodottság, szorongás, depresszió, csüggedtség, gyomorfájás és gondolattolulás. figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar (ADHD), bipoláris zavar, Candida vagy deperszonalizáció. fibromialgia, a krónikus fáradtság szindróma (CFS), a reumás ízületi gyulladás, a fülzúgás, a szédülés, a Ménière-szindróma, a tüdőfibrózis, a cisztás fibrózis, az interstitialis tüdőbetegség, az Ehlers–Danlos-szindróma vagy más kötőszöveti rendellenességek, a szarkoidózis, a nyugtalan láb szindróma vagy a szklerózis multiplex,


„Az EBV áldozatai gyakran ilyenkor érzik magukat a legmagányosabbnak, hiszen a szívük mélyén jól tudják, hogy soha nem találnának ki maguknak ilyen fájdalmakat, ködös gondolkodást, szédülést, szélsőséges kimerültséget és a többi tünetet – és mégis csak azon kell merengeniük, hogy talán valóban ők csapják be magukat valahogyan, és hogy tényleg csak ők találják ki vagy okozzák a saját betegségüket. Ne gondolkodj ezen többet! Nagyon is valódi, fizikai magyarázata van mindennek.”

 

További magyarázatok, megoldások a könyvben:

 


TARTALOMJEGYZÉK

Előszó

Útravaló

ELSŐ RÉSZ: A pajzsmiriggyel kapcsolatos felismerések

1. fejezet: A pajzsmirigyeddel kapcsolatos igazság

2. fejezet: A pajzsmirigyvírus kiváltó okai

3. fejezet: A pajzsmirigyvírus működése

4. fejezet: A pajzsmirigyed valódi célja

5. fejezet: A tüneteid és az állapotod magyarázata

6. fejezet: Pajzsmirigyrák

7. fejezet: Találgatós pajzsmirigytesztek

8. fejezet: Pajzsmirigygyógyszerek

MÁSODIK RÉSZ: Az utadban álló óriási tévedések

9. fejezet:A jobb egészség felé vezető híd

10. fejezet:1. óriási tévedés: A zűrzavaros autoimmunitás

11. fejezet:2. óriási tévedés: A rejtélyes betegség tévképzet

12. fejezet: 3. óriási tévedés: A címkék mint válaszok

13. fejezet: 4. óriási tévedés: A gyulladás mint ok

14. fejezet: 5. óriási tévedés: Az anyagcseremítosz

15. fejezet: 6. óriási tévedés: A genetika hibáztatása

16. fejezet: 7. óriási tévedés: A könyörtelen négy semmibe vétele

17. fejezet: 8. óriási tévedés: Csak a fejedben létezik

18. fejezet: 9. óriási tévedés: Te hoztad létre a betegségedet

HARMADIK RÉSZ: A pajzsmirigy feltámasztása

19. fejezet: Ideje újraépítened a szervezetedet

20. fejezet: Élet pajzsmirigy nélkül

21. fejezet: Gyakori félreértések és kerülendők

22. fejezet: A gyógyulást elősegítő ételek, gyógynövények és étrendkiegészítők

23. fejezet: 90 napos pajzsmirigy-rehabilitáció

24. fejezet: Pajzsmirigygyógyító receptek

25. fejezet: Pajzsmirigygyógyító technikák

26. fejezet: Végre gyógyultan – egy nő története

NEGYEDIK RÉSZ: Az alvás titkai

27. fejezet: Az álmatlanság és a pajzsmirigy

28. fejezet: Az alvás forrása

29. fejezet: Az alvászavarok azonosítása

30. fejezet: Az alvászavarok gyógyítása

31. fejezet: Miért jók a rossz álmok

Utószó: A lelked aranya

Hajhullás, súlygyarapodás, fáradtság, ködös gondolkodás, hőhullám, csökkenő nemi vágyak, szívdobogás… Egyre többen szenvednek ezektől, és számos egyéb, kevésbé tipikus tünettől – különösen a nők. A páciensek problémái közismert címkéket kapnak ugyan – „Hashimoto”, „pajzsmirigy-alulműködés” –, de a megoldáshoz sokszor nem kerülünk közelebb.

Az egészségügy új aktuális, égető témája a pajzsmirigy. A cukorbetegséghez hasonlóan a pajzsmirigymegbetegedések is szinte már a népbetegségekhez sorolhatók. Alig van olyan ember, akinek környezetében ne szenvedne valaki ezen szerv okozta problémáktól. Hiába kap azonban egyre több figyelmet, a sarkalatos igazság mindeddig rejtve maradt: nem a pajzsmirigyprobléma a végső oka a páciensek betegségének. Egészséges pajzsmirigy című könyvében Anthony William, a gyógyító médium a probléma valódi okait részletesen elmagyarázza – kitérve a gyulladással, az autoimmun betegséggel és több tucatnyi egyéb tünettel és állapottal kapcsolatos információkra.

Anthony William saját pajzsmirigyed szakértőjévé avat, és olyan eszköztárat ad a kezedbe, amellyel megváltoztathatod az egész életedet, megmentheted a pajzsmirigyedet, és visszanyerheted az egészségedet, vitalitásodat.

Páratlan megközelítést ajánl, mely – amint több millió rajongójától és követőjétől megtudhatjuk – valódi eredményeket hoz.

ANTHONY WILLIAM, a New York Times sikerlistákat vezető Gyógyító ételek és Gyógyító médium: a krónikus és gyógyíthatatlan betegségek mögött rejlő titkok című könyvek szerzője azzal az egyedi képességgel született, hogy egy magas szintet képviselő Szellemi vezetővel beszélget, aki olyan elképesztően pontos egészségügyi információkkal látja el őt, amelyek gyakran megelőzik a jelenkort. Négyéves kora óta, amikor azzal sokkolta a családját, hogy bejelentette teljesen tünetmentes nagymamája tüdőrákját (amelyet aztán a vizsgálatok igazoltak), Anthony arra használja ezt az adottságát, hogy egyfajta sajátos képalkotási módszerrel elemezze az emberek egészségügyi állapotát, és elmondja nekik, hogyan nyerhetik vissza az egészségüket. Gyógyító médiumként mutatott páratlan pontossága és sikeres gyógyítási aránya világszerte milliók bizalmát és szeretetét nyerte el – többek között film- és rocksztárokét, milliárdosokét, profi sportolókét, sikerlistás írókét és számtalan más emberét az élet minden területéről –, akik addig nem találtak a gyógyulás útjára, amíg a Szellemi vezető beléjük nem látott. Anthony olyan orvosok számára is felbecsülhetetlen tudást képvisel, akiknek segítségre van szükségük a legnehezebb eseteikhez.

TARTALOMJEGYZÉK

Előszó . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 9

Bevezető . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 12

ELSÕ RÉSZ: Kezdjük az elején

 1. fejezet: A gyógyító médium története . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 21

 2. fejezet: A rejtélyes betegség titka . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 44

MÁSODIK RÉSZ: A rejtett járvány

 3. fejezet: Epstein–Barr-vírus, krónikus fáradtság szindróma

és fi bromialgia . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 59

 4. fejezet: Szklerózis multiplex . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 84

 5. fejezet: Reumás ízületi gyulladás . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 92

 6. fejezet: Pajzsmirigy-alulműködés és Hashimoto-betegség . . . . . . . . 101

HARMADIK RÉSZ: Az egyéb rejtélyes betegségek mögött

rejlõ titkok

 7. fejezet: 2-es típusú cukorbetegség és hipoglikémia . . . . . . . . . . . . . 115

 8. fejezet: Mellékvese-kimerültség . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 127

 9. fejezet: Candida . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 139

10. fejezet: Migrénes fejfájások . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 149

11. fejezet: Övsömör – a vastagbélgyulladás, az állkapocsízületi

szindróma, a diabéteszes neuropátia és egyéb betegségek

valódi oka . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 162

12. fejezet: Figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar és autizmus . . . . . . . 176
13. fejezet: Poszttraumás stressz szindróma . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 191

14. fejezet: Depresszió . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 207

15. fejezet: Premenstruációs tünetegyüttes és menopauza . . . . . . . . . . 220

16. fejezet: Lyme-kór . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 238

NEGYEDIK RÉSZ: A végsõ gyógyulás útján

17. fejezet: Az emésztőrendszer egészsége . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 265

18. fejezet: Szabadítsd meg az agyad és a tested a méreganyagoktól . . . 290

19. fejezet: Mit ne egyél? . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 310

20. fejezet: A rettegett gyümölcs . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 322

21. fejezet: 28 napos gyógyító-tisztító kúra . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 338

22. fejezet: Lélekgyógyító meditációk és technikák . . . . . . . . . . . . . . . 350

23. fejezet: A legfontosabb angyalok . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 364

 

Anthony William, a gyógyító médium, huszonöt év alatt több tízezer embernek segített meggyógyulni különböző betegségekből, és most ezeket a hittel és égi útmutatással átitatott tapasztalatokat szeretné átadni a gyógyulni vagy gyógyítani vágyóknak!

A közismert és sok embert érintő betegségek – mint a migrén és a Candida – mellett, a súlyosabb és krónikus betegségek mögött rejlő valódi okokat, valamint gyógymódokat is felfedi az író, melyek a teljes és természetes módon történő gyógyulás titkait rejtik magukban. Az orvostudományban forradalmain újnak számító módszerek olyan betegeknél hoztak fantasztikus és végleges gyógyulást, akik előtte pénzt és időt nem sajnálva jártak kezelésről kezelésre – eredménytelenül. Anthony William égi sugallatok alapján gyógyít, melynek során meghallja a betegségek kiváltó okát és az egészség visszanyerésének receptjét is!

E nem mindennapi könyv lapjain fellelheted:

olyan betegségek valódi okait, melyek jelenleg nem megfelelően vannak értelmezve és kezelve;

a természetes gyógymódokat olyan betegségek hosszú sorára, melyek képesek megkeseríteni életünket, ideértve a Candidát, a migrént, a depressziót, a Lyme-kórt, a krónikus fáradtság-szindrómát, a hormonális egyensúly felborulását, a sclerosis multiplexet, neurológiai és autoimmun betegségeket, krónikus gyulladásokat, a vércukorszint ingadozásait és rengeteg egyéb egészségügyi problé

A Gyógyító médium a gyógyulás csodálatos, isteni elixírjét nyújtja át neked, mely egyben a hosszú és egészséges élet misztériumát is tartalmazza!

Videó Anthony W-ről

 Videó a diétáról

 Bízom benne, akinek szintén vannak testi tünetei/ betegségei, találnak építő magyarázatokat és megoldásokat ezekben a könyvekben! 
Ne feledd, a tested érted van!!!

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése