2020. december 9., szerda

Ajándékutalvány- horoszkóp elemzés


 Ajándékozz Születési alap-horoszkóp elemzést Barátaidnak, Rokonaidnak, vagy Önmagadnak!


A születési horoszkóp, egy terv arról, milyen megtapasztalásokat szeretnénk megélni ebben az életben, és ehhez milyen energiákat, körülményeket választottunk. A fő ÉLETFELADAT irányának tudatosítása, segít eligazodni az útvesztőben. Amikor „nehezítések” jönnek az életben, tudni kell róluk, hogy ezek lehetőségek a fejlődésre, és többnyire, ezekhez már minden eszközünk megvan! Fejlődni csak akkor tudunk, ha tudatosan hozunk meg döntéseket, és folyamatosan törekszünk a magasszintű lelki harmóniára. És hiszünk abban, kik is vagyunk valójában és mi a dolgunk ebben a világban! Az önismereti út első lépése, hogy megismerjük az általunk választott tervet! Ebben, egy nagyszerű eszközt hívhatunk segítségül, az asztrológiát.

 

 “Nem emberi lények vagyunk, akik spirituális élményeken megyünk keresztül, hanem spirituális lények, akik az emberi létezés élményén haladnak át!
Ha ítéleteket alkotunk ennek a pillanatnak bármely aspektusáról is, már nem érzékeljük azt [a maga teljességében]. Az ego mindig azt keresi, hogy mi az, amit kritizálhatna. Ez mindig a múlttal való összehasonlítással jár. A szeretet azonban békésen tekint a világra, és elfogadja azt. Az ego a hiányosságokat és a gyengeségeket keresi. A szeretet az erő jeleit kutatja. Azt nézi, hogy a másik mennyit jutott ez idáig előre, és nem azt, hogy mennyit kell még mennie. Mily egyszerű dolog mindig szeretni, és mily kimerítő dolog mindig csak hibát találni! Hiszen minden alkalommal, ha hibát látunk, azon kezdünk gondolkodni, hogy mit lehetne ezzel kapcsolatban tenni. A szeretet viszont tudja, soha semmi más nem szükséges, mint még több szeretet.

Mindig az érinti meg legmélyebben a másik embert, amit teljes szívből végzünk. Nem a testünk mozgása vagy az elménkben lévő szavak közvetítik a szeretetet. Szeretetünk a szívből egyenest a szívbe tart.”    – Maharishi Mahesh Yogi


Miután megvásároltad az ajándékutalványt, kapsz egy emailt, amit tovább küldhetsz, vagy kinyomtathatsz a Kiválasztottnak. Ebben szerepel egy Adatlap, amit a megajándékozottnak kell kitöltenie, és számomra visszaküldenie, 60 napon belül! Én, elküldöm számára a kidolgozott, személyes horoszkópjának elemzését, írásban.

Az utalvány ára: 10000.- Ft.

Megrendelem a Születési alap-horoszkóp elemzés ajándékutalványt.

Email*
Név*
számlázási cím*
telefonszám*
Adatkezelő nyilatkozat*
ellenőrző kód:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése